Mijn eigen stekje op het internet

Mijn eigen stekje op het internet

  • Berichtcategorie:Persoonlijk

Hoe begin ik mijn eigen plek op het internet te reserveren en ook vooral ook te vullen. Ik heb ik het verleden al eerder blogs gehad, waar ik mijn “online” werkzaamheden ben gaan opschrijven, maar lang heeft dat niet geduurd helaas. Maar ik wou een eigen plekje hebben, waar ik vele zaken kan verzamelen, zonder erbij na te denken of het zin heeft of niet.

Corona is 2020 aangekomen, en zal ook in 2021 een grote rol spelen bij iedereen, dus handel ik ook hiernaar natuurlijk. Je denkt na over wat je wilt doen in deze tijden, en wat je niet wilt doen.

Ik heb een aantal persoonlijke “bucketlist” zaken genoteerd:

  • Eigen blog
  • Nieuwe “reis” fiets kopen
  • Alle Google Ads, Analytics certificaten halen in 3 weken tijd! ?
  • Gezonder leven
  • Meer rust nemen
  • Weg met de familie naar Zuid west Frankrijk (Als het mogelijk is..)
  • Gezond blijven
  • Nieuw online Huis & Tuin online magazine.

Een aantal persoonlijke doelen heb ik al gehaald, maar we moeten nog een aantal stappen nemen in 2021. Een groot project wat ik online ga zetten dit jaar, is mijn nieuwste project waar ik voornamelijk over huis & tuin content ga schrijven.

Dat is niet makkelijk, want ik heb 2 linker handen, maar wel een grote tuin waar ik veel in te vinden ben als het weer meezit. De SEO en SEA zal hiervoor mooi uitgezet worden, de content zal door echte experts worden geschreven, waar ik al 2 personen heb die voor mij willen schrijven. (Snap toch niets van een tuin en huis..)

Ik ben al blij dat dit mijn eerste bericht is op de website, en ik probeer er elke week 1 of 2 te schrijven.

Marketing, Life & Travel!

Geef een reactie